Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /wrk/apache/domenii/mybooking.ro/includes/browser.php on line 106

Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /wrk/apache/domenii/mybooking.ro/includes/browser.php on line 106

Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /wrk/apache/domenii/mybooking.ro/includes/browser.php on line 106
Hotel Prince Residence Bucuresti - rezervari hoteluri online si telefonic in Romania
Cauta toate hotelurile dintr-un oras sau dintr-o regiune. Exemplu:
 • intercontinental - cauta toate destinatiile (hoteluri, localitati, judete, zone, obiective) care au in denumire cuvantul cheie intercontinental
 • bucuresti - cauta toate destinatiile (hoteluri, localitati, judete, zone, obiective) care au in denumire cuvantul cheie bucuresti
 • mamaia - cauta toate destinatiile (hoteluri, localitati, judete, zone, obiective) care au in denumire cuvantul cheie mamaia
 • zona: romexpo - cauta toate hotelurile din zona specificata (romexpo)
 • adresa: magheru - cauta toate hotelurile care au in adresa cuvintele cheie specificate (magheru)
Cautare hoteluri
Destinatie cautare Sosire Plecare
linkuri rapide:
callcenter non-stop

NON STOP
Call Center

021 407 47 47

0372 500 500

Pentru mai multe detalii privind tarifele si disponibilitatea intr-o anumita perioada, va rugam sa contactati departamentul de rezervari la urmatoarele coordonate:
+4021 407 47 47 sau office [at] tourneo.ro.


Va multumim!

HOTEL PRINCE RESIDENCE, Romania, Bucuresti - Str. Principatele Unite Nr.38-40, Sector 4

  Proiectare, design si materiale de un inalt nivel calitativ, lux, confort si relaxare - toate acestea se regasesc la Hotel Prince Residence. Situat in centrul Bucurestiului (Piata Unirii), dar intr-o zona linistita si ferita de agitatia orasului si cu priveliste asupra Patriarhiei Romane, Prince Park Residence este locul ideal pentru sederea dumneavoastra in Bucuresti, care va fi cu adevarat relaxanta si linistita si pe care veti dori sa o prelungiti. Serviciile oferite, profesionalismul personalului, pozitionarea centrala si caldura cu care sunt primiti clientii va vor asigura petrecerea unor zile foarte placute.

  Vara este o adevarata placere sa stai pe terasele din aceste apartamente, cu peisaje impresionante ale orasului si monumente importante, scufundate în parcul Patriarhiei Romane, special creat ca un loc de relaxare si recuperare. Seara va puteti bucura de la balcon de frumosul joc de lumini al uneia dintre capitalele cele mai atractive din Europa.


  Luminoase, curate, primitoare si cu o vedere ce iti taie rasuflarea de pe terase catre parcul Patriarhiei Romane(apartamentele cu priveliste va sunt oferite la cerere speciala), apartamentele au fost decorate cu materiale precum marmura, travertin, parchetul din lemn de calitate etc. care ofera spatiului o atmosfera calda si exclusivista. Splendidele apartamente cu una, doua, trei camere, sau duplex, de la 40 pana la 200mp, sunt mobilate si utilate cu clasa si bun gust, ofera maximul de confort fara a renunta la utilitatile standard de calitate hoteliera:

 • bucatarii complet utilate,
 • TV prin satelit,
 • conexiune internet WiFi,
 • telefon direct,
 • aer conditionat – incalzire centralizata,
 • serviciu zilnic de curatenie in camere,
 • bar cu room-service disponibil 24 ore pe zi,
 • restaurant deschis intre orele 11:00 si 23:00.

    Ansamblul de locuinte dispune de restaurantul IL GIARDINO SEGRETO unde se ofera bucatarie cu specific italian cu degustare de diferite sortimente romanesti si internationale alese de bucatarul sef.


    Prince Residence va ofera exeperienta unica de relaxare, in atmosfera clasica a noului centru wellness, ce amintinteste de vremurile romane, unde te poti bucura de luxul unei sauna deplina finlandeze sau al unei bai trucesti, urmate de un masaj relaxant pentru a te elibera de stresul unei zile obositoare de munca sau doar pentru ca face din sederea ta in Bucuresti un eveniment special.

    Dupa o baie de abur turceasca in stil roman, lucru unic in Bucuresti, sau dupa o sauna finlandeza, maseurii profesionisti va vor rasfata cu o gama variata de tratamente corporale pentru a va revigora si a va energiza - Masaj de relaxare / Anticelulitic / Masaj de reducere a durerilor musculare si articulare / Masaj facial antirid / Masaj de tonifiere si reflexoterapie.
 • mybooking.ro logo
   visa visa_electron mastercard amex

   star call center NON STOP
   star confirmare in maximum 2 ore
   star feedback si rating real de la clienti
   star plata la receptie
   star cele mai mici tarife
  Ultimele hoteluri vizitate
  Hotel Prince Residence Hotel Prince Residence
  star
  Str. Principatele Unite, Nr. 42, Sector 4, Bucuresti